Sinds november 2017 heeft het winkelcentrum van Lunetten er een leuk zaakje bij. Lange tijd was er veel leegstand in het winkelcentrum. Een gezellige koffiezaak/lunchcafé in het winkelcentrum, waar men kan genieten van heerlijke koffie, thee, lunches en zoete lekkernij. Dat was er niet!  Daarnaast bleek er behoefte voor een aanvulling op het huidige horeca aanbod. Stichting Uget2gether bracht ondernemers en bewoners samen en bedacht een nieuw sociaal horeca concept, genaamd Lunetwerkcafé.

 Binnen Lunetwerkcafé wordt van dinsdag t/m zondag een koffiezaak met de naam Social Coffee, geëxploiteerd door sociaal horeca onderneemster Nirma Haggenburg. Het unieke aan deze koffiezaak is dat er een werkervaringstraject wordt geboden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met nieuwe energie, werkervaring, en een certificaat tot barista (professioneel koffiemaker) zullen deze kandidaten doorstromen richting reguliere arbeidsplekken.

Daarnaast zijn er binnen Lunetwerkcafé lokale cateraars die heerlijke verse en traditionele diners verzorgen. Lichtspicy verzorgt op donderdag en vrijdag heerlijke Indiase diners vanuit de locatie aan Zevenwouden 238. Ook zijn er geregeld wijkbewoners die voor een zeer divers en culinair diner verzorgen. Inmiddels is er al in Lunetwerkcafé Indiaas, Surinaams, Mediteraans, Oosters, Birmees, Egyptisch en Mexicaans eten geserveerd. Ook worden er activiteiten georganiseerd.  Maandelijkse activiteiten als bulletjournal, live muziek en ondernemersbijeenkomsten. Daarnaast vinden er ook wekelijkse activiteiten als schaken plaats. 

Wil jij zelf een keer voor de buurt koken, iets voor de buurt organiseren en/of gebruik maken van de ruimte voor workshops, bijeenkomsten, vergaderingen of zelfs voor een feestje. Wij stellen onze ruimte graag beschikbaar.

Vraag overdag in de zaak naar de mogelijkheden of neem contact op door te bellen naar: 06 45 86 54 84